<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2022 1363

Росіяни частіше почали залишати позиції та здаватися в полон, - Генштаб

Внаслідок успіхів Сил оборони України на окремих напрямках в окупантів знизився рівень морально-психологічного стану і це призвело до масової втечі та здачі в полон.

Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

До прикладу, перед звільненням Лиману (Донецька область) окремі підрозділи росармії намагалися відійти вглиб тимчасово окупованих територій.

"Так, 30 вересня, в районі населеного пункту Щастя була виявлена колона із цивільних автомобілів та мікроавтобусів, в якій налічувалось понад 200 військовослужбовців зі складу 2 армійського корпусу російських окупаційних військ", - додали в командуванні.

Крім цього, негативно впливають на росіян затримки та зниження рівня обіцяних виплат за участь у війні в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Росіяни частіше почали залишати позиції та здаватися в полон, - Генштаб 5.00 5 3
Політика / Україна
03.10.2022 1363
Еще материалы раздела «Україна»