<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
04.10.2022 495

Розвідка Британії пояснила, чому Путін швидко визнав проблеми мобілізації

Російські військкомати майже напевне набрали кадри, які не підпадають під визначення, оголошене Путіним і його Міноборони.

Президент Росії Володимир Путін 29 вересня звернувся до свого Радбезу щодо мобілізації, яку він оголосив 21 вересня, і сказав, що "під час цієї мобілізаційної кампанії виникає багато питань, і ми маємо оперативно виправляти свої помилки та не повторювати їх". Пише ТСН. 

У розвідці Британії пояснили, що надзвичайно швидке визнання Путіним проблем наголошує на дисфункції мобілізації протягом першого тижня.

Місцеві чиновники, ймовірно, не знають точного масштабу та юридичного обґрунтування кампанії.

"Російські військкомати майже напевне набрали кадри, які не підпадають під визначення, оголошене Путіним і його Міноборони", - зазначили в розвідці.

У той час, як мобілізовані резервісти продовжують збиратися в наметових таборах, російські чиновники, ймовірно, мають проблеми із забезпеченням навчання і пошуків офіцерів для керівництва новими підрозділами.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляють, що Путін вперше в історії може випробувати суперторпеду, яка викликає "ядерне цунамі" та може знищувати мегаполіси. Російський атомний підводний човен К-329 "Білгород" із шістьма торпедами "Посейдон" на борту "зник з бази".

Оценка материала:

5.00 / 2
Розвідка Британії пояснила, чому Путін швидко визнав проблеми мобілізації 5.00 5 2
Політика / Світ
04.10.2022 495
Еще материалы раздела «Світ»