<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
04.10.2022 356

Лукашенко захотів "тотальної мобілізації" для збору врожаю. Залучать навіть школярів

На тлі завершення сільськогосподарського року, Олександр Лукашенко закликав "мобілізувати усіх" в Білорусі до збору врожаю. Зокрема, йдеться й про неповнолітніх.

static_kremlin_ru2__2__id64769_1300x820_17_650x410_04.10.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Медуза".

Під час звернення до керівників райвиконкомів, Лукашенко заявив, що збільшення виробництва сільгоспродукції може нібито покращити економіку країни.

"Тому розмови про те, що десь санкції, якась мобілізація, війна, ще чогось, - не приймаються. Забудьте про це", - відзначив Лукашенко.

За словами Лукашенка, Білорусі необхідно нібито "мобілізувати усіх" до збирання врожаїв, навіть школярів й студентів.

"Тому мобілізовуйте студентів, робітників, державних службовців, інших людей для того, щоб допомогти нам прибрати це все. Тому що гроші пристойні можемо заробити. Не зараз, так по весні", - заявив Лукашенко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко захотів "тотальної мобілізації" для збору врожаю. Залучать навіть школярів 5.00 5 1
Політика / Світ
04.10.2022 356
Еще материалы раздела «Світ»