<
НОВИНИ ДНЯ: Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2022 663

Бабине літо в Україні: синоптики обіцяють потепління цього тижня

Дощі зміняться теплою погодою.

Довгоочікуване бабине літо нарешті прийде в Україну. І, за прогнозами синоптиків, чекати на нього варто вже цього тижня. Пише zn.ua.

Синоптик Наталія Діденко прогнозує теплі та сонячні дні з 5 по 12 жовтня. За її словами, бабине літо у 2022 році буде коротким, лише на тиждень, зате без дощів. Цими днями в Україні буде сухо та сонячно. Середня температура повітря очікується від 14 до 21 градуса.

Синоптики сайту wisemeteo підтверджують її прогнози. Наприклад, згідно з їхніми даними, у Києві з 6 по 13 жовтня температура вдень не опускатиметься нижче +16 градусів та +8 вночі.

Дощів у цей період не очікується, дні будуть сонячними, а найтеплішим днем стане 6 жовтня. Цього дня температура сягне +20, а вночі очікується +10.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бабине літо в Україні: синоптики обіцяють потепління цього тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2022 663
Еще материалы раздела «Суспільство»