<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2022 446

На півночі дощитиме, у більшості південних областей без істотних опадів: погода по Україні на 4 жовтня

У західних областях очікується сильний вітер: місцями пориви до 15-20 м/сю

В Україні у вівторок, 4 жовтня, хмарно з проясненнями. Пише ТСН. 

Невеликі, у північній частині помірні дощі, лише в більшості південних областей без істотних опадів.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Вітер південно-західний та західний , 7-12 м/с. У західних областях місцями пориви 15-20 м/с (перший рівень небезпеки, жовтий).

Температура вночі 4-9° тепла, на узбережжі морів до 12°; вдень 8-13°, на півдні та сході країни 14-19°; на високогір'ї Карпат впродовж доби 1-5° тепла.

Нагадаємо, дощова погода із сильним вітром і прохолодою утримається ще два дні, а потім прийде довгоочікуване бабине літо. Від середини тижня температура повітря почне поступово підвищуватися, а дощі припиняться. Тепло в країні протримається до 11 жовтня, а вже від 12 очікується незначне похолодання й опади.

Оценка материала:

5.00 / 1
На півночі дощитиме, у більшості південних областей без істотних опадів: погода по Україні на 4 жовтня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2022 446
Еще материалы раздела «Суспільство»