<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2022 1308

Генштаб дізнався про "цікаве рішення" Росії для поповнення втрат

Російське військове керівництво з метою виграшу часу на підготовку та згуртування мобілізованого особового складу ухвалило цікаве рішення.

_viyskoviy_soldat_mobilizatsiya_srochnik_gettyim_04.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

За наявними даними, втрати підрозділів, які знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення, поповнюють за рахунок представників так званих "силових структур", які діють на тимчасово окупованій території Донецької області.

Забезпечення адміністративно-поліцейського режиму у тимчасово окупованому регіоні буде покладено підрозділи ФСБ Росії.

Нагадаємо, що у Міністерстві оборони Росії підтвердили втрату російськими військами Лимана Донецької області та заявили, що українські військові продовжують наступ на Донбасі.

Також повідомлялося, що до оголошення мобілізації Росія у війні проти України втратила понад 50 тисяч солдатів. Понад 100 тисяч "підготовлених воїнів" зазнали поранень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генштаб дізнався про "цікаве рішення" Росії для поповнення втрат 5.00 5 2
Політика / Україна
04.10.2022 1308
Еще материалы раздела «Україна»