<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
06.10.2022 663

Після заяви Зеленського про відмову від переговорів у РФ сталася істерика – політолог

Відмова від мирних переговорів з Росією - це правильна стратегія України.

baf3015396c0925fda93d7cff36d843b_06.10.22

Після заяви Володимира Зеленського про неможливість розмовляти з диктатором Путіним у Росії сталася істерика, і вони вже починають шукати винних у війні. Пише ТСН. 

Про це в етері телеканалу FREEДОМ сказав політолог Володимир Фесенко.

"Якщо говорити про посилення боротьби павуків і всякої нечисті... Звичайно, це вже помітно неозброєним оком. Саме військова поразка Росії в Україні, а також принципова позиція українського керівництва викликають цю істерику, ці метання. Навіть у Путіна шизофренія - він з одного боку фактично обрубує можливості для якихось компромісів, а з іншого каже - я хочу домовлятися про мир", - пояснив Фесенко.

Політолог наголосив, що росіяни теж стежать за заявами Володимира Зеленського, про що свідчать дані, що мобілізовані готові здаватися в полон.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що не буде вести переговори з чинним президентом РФ Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після заяви Зеленського про відмову від переговорів у РФ сталася істерика – політолог 5.00 5 2
Політика / Україна
06.10.2022 663
Еще материалы раздела «Україна»