<
НОВИНИ ДНЯ: "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфанійвсі новини дня
Політика
Світ
06.10.2022 580

Путінська армія під час контрнаступу ЗСУ зазнає шалених втрат на Херсонщині – Генштаб

Російські військові зазнають втрат на Херсонському напрямку, а поранених та пошкоджену техніку намагаються евакуювати до найближчих переправ через річку Дніпро.

11afebe59f8a965f0d3d717cfa9acb9e_06.10.22

За інформацією Генерального штабу ЗСУ,  лише до населеного пункту Веселе, біля Каховської ГЕС, противник перемістив до 150 поранених військовослужбовців. Пише ТСН. 

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ за 5 жовтня.

"Внаслідок успішних дій Сил оборони на Херсонському напрямку підрозділи противника зазнали втрат та намагаються евакуювати поранених і техніку до найближчих переправ через річку Дніпро. Зокрема, до населеного пункту Веселе, біля Каховської ГЕС, ворог перемістив до 150 поранених військовослужбовців та близько 50 одиниць пошкодженої військової техніки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Генштабі розповіли, на яких напрямках наступають російські військові.

Варто додати, що в обороні армії РФ на Херсонщині сталося часткове обвалення. Дуже важливою перемогою для українських військових є звільнення Давидового Броду, де окупанти мали доволі міцні позиції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путінська армія під час контрнаступу ЗСУ зазнає шалених втрат на Херсонщині – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Світ
06.10.2022 580
Еще материалы раздела «Світ»