<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
07.10.2022 553

Менше, ніж заявив Шойгу. В розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про 200 тисяч мобілізованих осіб. Однак реальна кількість мобілізованих, є меншою, хоч й перетинає 100 тисяч.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова представника української розвідки Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

За словами Юсова, загалом Росія готується призвати більше 300 тисяч росіян.

"Шойгу оголосив про 200 тисяч, але 200 тисяч ще немає. Це менша кількість. Ми не знаємо, для чого вони завищили показники, можливо, перед керівництво рапортують, можливо, з іншою метою. Це більше 100 тисяч осіб вже. Ми знаємо відповідні показники", - заявив Юсов.

Також представник ГУР додав, що Україна знає точну кількість мобілізованих, але розвідка її поки не буде розголошувати.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що голова Кремля Володимир Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію. За словами міністра оборони Сергія Шойгу, Москва готується призвати до 300 тисяч резервістів.

Тим часом мобілізованих росіян вже помітили в тимчасово окупованих районах півдня України

Оценка материала:

5.00 / 2
Менше, ніж заявив Шойгу. В розвідці назвали кількість вже мобілізованих росіян 5.00 5 2
Політика / Світ
07.10.2022 553
Еще материалы раздела «Світ»