<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
07.10.2022 689

Кремль виділить Білорусі півтора мільярда доларів

Агресорка Росія виділить Білорусі кредит на півтора мільярда доларів.

1985cb1774c88eddbea007a5ce7a1b3c_07.10.22

У Москві заявляють, що кошти виділять на програми з імпортозаміщення. Зазначається, що рішення про виділення кредиту вже ухвалено. Пише ТСН. 

Про це повідомив віце-прем'єр РФ Олексій Оверчук, пишуть російські засоби масової пропаганди.

"Впринципі всі параметри угоди узгоджені. На півтора мільярда доларів на проєкти, які будуть пов'язані з імпортозаміщенням і розвитком відповідних виробництв", - розповів він.

До слова, ще у серпні виділення коштів у серпні анонсував білоруський прем'єр Роман Головченко. Мовляв, гроші підуть на виробництво комплектувальних для промислового машинобудування.

Нагадаємо, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко висловив готовність допомагати окупантам, але свою армію кидати в бій не квапиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль виділить Білорусі півтора мільярда доларів 5.00 5 2
Політика / Світ
07.10.2022 689
Еще материалы раздела «Світ»