<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
07.10.2022 446

Зеленський пояснив, чому Росія хоче переговорів

Росія за допомогою переговорз Україною хоче перемалювати кордони та поділити світ на зони впливу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського під час саміту Європейської політичної спільноти.

"Росія намагається зафіксувати кожну небезпеку і кожен прояв нестабільності, який вже створила. Саме для цього їй те, що вона називає "переговорами", саме так вона сприймає будь-які домовленості - Росія хоче перемалювати кордони, щоб знову розділити світ на зони впливу, знищивши наш спільний простір співробітництва та розвитку", - наголосив президент.

За його словами, російська формула війни полягає в тому, щоб вбивати, залякувати, фіксувати загрози вільним державам та їхні втрати, руйнувати кордони та корумпувати.

"І кожен з цих елементів спрямований проти Європи. Україна - це лише перше поле бою, куди вийшла ця держава. І саме в Україні потрібно її перемогти, потрібно реалізувати нашу формулу миру", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін після оголошення анексії українських територій запропонував Києву "сісти за стіл переговорів".

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський пояснив, чому Росія хоче переговорів 5.00 5 1
Політика / Україна
07.10.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»