<
НОВИНИ ДНЯ: ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Політика
Росія
07.10.2022 389

Патріарх Кирил доручив церковним служителям в Росії молитися за Путіна

Російський патріарх Кирил закликав громадян, які підтримують Путіна, молитися за нього.

a7bf4f6e43b8b11c37bcdcc1e35348f9_07.10.22

В Росії Патріарх Кирил доручив церковним служителям молитися за Путіна, який 7 жовтня святкуватиме 70-річчя. Пише ТСН. 

Про це пише російське видання “Медуза”.

Як зазначається, патріарх Кирил закликає росіян та церковних служителів молитися 7 жовтня за фюрера Путіна, який розв'язав війну в Україні. Також у храмах планується здійснити “особливий обряд благання про здоров'я президента Росії”, а також “виголосити багатоліття” для Путіна.

Патріарх Кирил підтримує вбивства мирних мешканців в Україні

Нещодавно очільник Російської православної церкви Патріарх Кирил підтримав мобілізацію в РФ та закликав молитися за Путіна. Він закликав росіян до “духовної мобілізації”.

Він також  звертався до заможних росіян, щоб ті  віддавати значну частку своїх грошей тим, хто цього потребує. Якщо ж багаті не ділитимуться з бідними, то їм "загрожує пекло".

Оценка материала:

5.00 / 1
Патріарх Кирил доручив церковним служителям в Росії молитися за Путіна 5.00 5 1
Політика / Росія
07.10.2022 389
Еще материалы раздела «Росія»