<
НОВИНИ ДНЯ: Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплативсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
08.10.2022 553

Київ розпочинає опалювальний сезон для лікарень, шкіл та дитсадків

У столиці розпочинають опалювальний сезон для закладів соціальної сфери, їх підключатимуть індивідуально.

630_360_1635342254-233_08.10.22

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні Київ розпочинає опалювальний сезон для закладів соціальної сфери – столичних лікарень, шкіл, дитсадків та інших установ сфери. Таке рішення сьогодні ухвалила Рада оборони міста», - заявив Кличко.

Він зазначив, що підключатимуть об’єкти до тепла індивідуально - за заявками їх керівників.

Водночас керівники цих закладів самостійно визначатимуть доцільність чи поки недоцільність увімкнення тепла. Щоб, з одного боку, забезпечити комфорт перебування в приміщеннях, а з іншого – не витрачати дарма тепло.

«Більшість закладів соціальної інфраструктури оснащені індивідуальними тепловими пунктами, що дозволяють регулювати постачання тепла та максимально ефективно використовувати енергоносії», - додав очільник Києва.

Що стосується житлових будинків, то міська влада орієнтуватиметься на погодні умови, аби рішення про початок підключення тепла було виваженим та раціональним.

Як повідомляв Укрінформ, передані США Києву труби дозволять мінімізувати теплові втрати та скоротити споживання газу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київ розпочинає опалювальний сезон для лікарень, шкіл та дитсадків 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
08.10.2022 553
Еще материалы раздела «Столиця»