<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.10.2022 3225

Спека до +22 тепла: синоптики розповіли, де в Україні буде найтепліше цими вихідними

Південним регіонам з температурними показниками пощастить найбільше

ВУкраїну нарешті прийшло довгоочікуване "бабине літо" з теплою та ясною погодою. Синоптики кажуть, що найближчими днями спека буде аномальною як для осені, а температура повітря в залежності від регіону досягне від +15 до +20 градусів тепла.

Про це розповіла народна синоптикиня Наталка Діденко на власній сторінці у Facebook. За її словами, сонце почало пригрівати майже всі українські регіони з 7-го жовтня, але тепло затримається ще на кілька днів.

Погода в Україні на вихідні 8-9 жовтня

За прогнозом синоптиків, цієї суботи та неділі ранкова пора буде досить туманною, зокрема, у центральних та південних областях (у суботу) та у північно-східних (у неділю).

Однак, температурні показники цими вихідними будуть комфортними, а місцями навіть аномально спекотними.

Так, 8 жовтня в Україні буде сухо, сонячно та тепло — вдень очікується +15+20 градусів тепла. Місцями, зокрема у Миколаївській, Одеській та Херсонській області, буде до +22 градусів тепла.

А 9-го жовтня спробує у "бабине літо" втрутиться атмосферний фронт, який спричинить невеликі дощі у західних, північних областях та на Вінниччині. На решті території України в неділю буде так само, сухо. Температура повітря +15+20 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека до +22 тепла: синоптики розповіли, де в Україні буде найтепліше цими вихідними 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.10.2022 3225
Еще материалы раздела «Суспільство»