<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.10.2022 577

У суботу в Україні температура повітря буде на 3 – 5 °С вищою за норму

Як розповідає кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич, завдяки дії Азорського антициклону Україна, як і більша частина Європи, опинилася у сфері комфортних температур повітря та малохмарного неба. Про це повідомляє Meteoprog.ua.

У суботу в Україні опадів не очікується. У західних, північних та центральних областях вночі та вранці місцями можливий туман.

Вночі температура повітря очікується від +4...+9°С на заході до +5...+10 °С на сході. А вдень стовпчики термометрів піднімуться до +17…+22 °С.

На півночі буде трохи прохолодніше. Вночі температура повітря буде +3...+8 °С, а вдень стовпчики термометрів покажуть +15...+20 °С.

Найтепліше в найближчу добу буде в південних регіонах. Вночі тут очікується до +9…+14 °С, а вдень температура повітря підніметься до комфортних +18…+23 °С.

Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 1
У суботу в Україні температура повітря буде на 3 – 5 °С вищою за норму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.10.2022 577
Еще материалы раздела «Суспільство»