<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
08.10.2022 753

Онук Алли Пугачової Микита Пресняков прокоментував свою мобілізацію в Росії

Сьогодні російські ЗМІ поширили інформацію про те, що музиканта та актора мобілізували просто з театральної репетиції.

728270c247816826f7d416b7dcd7d07b_08.10.22

Онук російської співачки Алли Пугачової, співак та актор Микита Пресняков відреагував на чутки, які сьогодні поширили РосЗМІ. Пише ТСН. 

Так, Пресняков прокоментував, чи справді його мобілізували на війну з Україною і забрали просто посеред репетиції у театрі. У Telegram-каналі артиста фани поцікавилися у нього, чи це правда. На що Пресняков коротко відповів: "Фейк".

Так само інформацію спростували і в Московському Губернському театрі, звідки Преснякова нібито мобілізували. Ба більше, там розповіли, що він поїхав з РФ до США ще три тижні тому – до того, як його зіркова бабуся виїхала з Росії.

"Він виїхав до Америки три тижні тому і всіх цим підставив. Зірвав декілька вистав, заказників, заплановані знімання. Замінити Микиту в театрі складно, оскільки у нього головна роль у виставі", - прокоментували в театрі одному з РосЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні РосЗМІ розповсюдили новину про те, що нібито онука Алли Пугачової Микиту Преснякова мобілізували і забрали на війну просто під час репетиції в театрі у Москві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Онук Алли Пугачової Микита Пресняков прокоментував свою мобілізацію в Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
08.10.2022 753
Еще материалы раздела «Світ»