<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Політика
Світ
08.10.2022 653

Стівен Кінг написав гнівне послання росіянам у твітері і заробив вподобайку від українського Міноборони: "Забирайтеся нах*й з України"

Американський письменник Стівен Кінг жорстко проїхався по Росії і висловив підтримку Україні.

e803421f4f59350eca4346ad5669f9f4_08.10.22

Відомий американський письменник Стівен Кінг від початку російської агресії підтримує Україну. У своєму твітері він вчергове звернувся до росіян і передав їм послання від світу. Пише ТСН. 

Його він оприлюднив у своєму твітері.

"Світ - Росії: Забирайтеся нах*й з України. Це - не ваша країна", - написав Кінг.

За свою позицію метр світової літератури отримав респект від українського Міноборони.

"Своєю працею "Як писати книги" ви навчили світ, як писати. Сьогодні ви навчаєте світ, як розмовляти з росією єдиним зрозумілим для неї способом", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що "король жахів" Стівен Кінг одним із перших серед іноземних зірок підтримав українців у війні з Росією. Так нещодавно він захопився успіхами ЗСУ на фронті, написавши, що українці "надирають дупи" росіянам.

Пізніше письменник потролив Путіна. Стівен Кінг зазначив, що "Путін думав, що має справу з болонкою, проте зіткнувся з росомахою".

Оценка материала:

5.00 / 2
Стівен Кінг написав гнівне послання росіянам у твітері і заробив вподобайку від українського Міноборони: "Забирайтеся нах*й з України" 5.00 5 2
Політика / Світ
08.10.2022 653
Еще материалы раздела «Світ»