<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Україна
08.10.2022 686

У росіян немає альтернативи поставкам по Кримському мосту: Федоров пояснив чому

Росії не вдасться організувати поставки "усього необхідного" залізницею через окупований південь України, у тому ж числі через Токмак. Річ у тім, що міст у місті "втомився ще три місяці тому".

_imeni_1_1903_650x410_08.10.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова мелітопольського міського голови Івана Федорова в ефірі телемарафону.

"Це фейк. Міст у Токмаку "втомився" ще три місяці тому. Його немає, цього залізничного мосту. Тому налагодити залізницею постачання з окупованої Донецької області просто неможливо, бо немає шляхів та мосту", - заявив Федоров.

За словами міського голови Мелітополя, якщо ж росіяни спробують щось полагодити, то партизани зроблять усе можливе, аби зіпсувати їм плани.

"А якщо спробують полагодити, то наші партизани знають, що з цим робити. Тому чекаємо на перший потяг з боєприпасами через Донецьку область", - додав Федоров.

Нагадаємо, РБК-Україна розкривало усі подробиці сьогоднішнього вибуху на Кримському мості.

Також військовий експерт Владислав Селезньов пояснив як пошкодження мосту може вплинути на війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
У росіян немає альтернативи поставкам по Кримському мосту: Федоров пояснив чому 5.00 5 1
Політика / Україна
08.10.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»