<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Світ
09.10.2022 378

Путін наказав ще більше посилити захист Кримського мосту

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про посилення захисту Кримського мосту та електромереж, які проходять через Керченську протоку.

_gettyimages_1242244330__2__650x410_09.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

За інформацією видання, російський диктатор поклав на ФСБ зобов'язання щодо посилення захисту транспортного переходу через Керченську протоку, електромереж та магістрального газопроводу Краснодарський край - Крим.

Зазначимо, раніше в Росії неодноразово заявляли про те, що Кримський міст нібито надійно захищений і його дуже складно атакувати. Зокрема, для охорони об'єкта було задіяно сили Південного військового округу, Чорноморського флоту, берегової охорони та Росгвардії.

Також на початку липня там встановили щити-мішені з відбиваючими елементами, які мають допомогти у разі ракетного удару.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін наказав ще більше посилити захист Кримського мосту 5.00 5 1
Політика / Світ
09.10.2022 378
Еще материалы раздела «Світ»