<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Політика
Україна
09.10.2022 439

Менше фантазій. Подоляк відреагував на заклики до переговорів з Росією

Перш ніж закликати Україну до діалогу, необхідно пригадати усі воєнні злочини Росії. Київ ймовірно повернеться до переговорів, однак лише після сформованого трибуналу та виведення ворожих військ з територій країни.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

"Питання до "миротворців". Бажаєте переговорів? Алгоритм простий: 1. Перегляньте фото/відео масових поховань. 2. Запропонуйте Кремлю негайно вивести армії із суверенної території України. 3. Сформуйте трибунал та вимагайте видачі російських воєнних злочинців. Менше фантазій - більше реалій", - пише Подоляк.

Оценка материала:

5.00 / 1
Менше фантазій. Подоляк відреагував на заклики до переговорів з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
09.10.2022 439
Еще материалы раздела «Україна»