<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Політика
Україна
09.10.2022 322

Енергодар вже третю добу живе без світла та води

У тимчасово окупованому військами РФ Енергодарі вже третю добу немає води та електроенергії. Люди позбавлені можливості приготувати їжу.

Про це заявив мер міста Дмитро Орлов у Telegram.

"Наразі загострюється ситуація з питною водою. Особливо у тих містян, які не встигли зробити запаси або вже використали їх", - наголосив Орлов.

Мер закликав жителів бути вкрай обережними під час збору сухих гілок для багать, бо посадки та лісову зону окупанти могли замінувати.

За його словами, війська РФ закрили в’їзд в місто гуманітарних вантажів.

"Готові організувати оперативну доставку та видачу в Енергодарі питної води, яка зараз вкрай необхідна. Але вже тривалий час всі гуманітарні вантажі з підконтрольних Україні територій в місто не пропускають окупанти", - додав мер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Енергодар вже третю добу живе без світла та води 5.00 5 1
Політика / Україна
09.10.2022 322
Еще материалы раздела «Україна»