<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Політика
Росія
10.10.2022 895

Міноборони РФ намагається виправитися у відповідь на критику Кремля, - ISW

Міноборони Росії намагається виправитися у відповідь на критику Кремля та інших силових блоків щодо недостатнього інформування про стан справ армії на фронті.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Як зазначають аналітики, відомство міністра оборони РФ Сергія Шойгу у своїх зведеннях почало включати подробиці про ймовірну тактику ЗСУ.

При цьому російські військкори в суботу заявили, що українські війська продовжували контрнаступальні операції на Кремінському напрямку, коли Міноборони Росії стверджувало, що російські війська відбили спробу ЗСУ форсувати річку в невстановленому місці.

Нагадаємо, аналітики ISW заявили, що глава Чечні Рамзан Кадиров і "кухар Путіна" Євген Пригожин критикують військове командування РФ. Це свою чергу підриває авторитет Путіна.

Також РБК-Україна писала, що президент РФ Володимир Путін розмірковує над звільненням міністра оборони Сергія Шойгу та перекладенням на нього вини за поразку у війні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони РФ намагається виправитися у відповідь на критику Кремля, - ISW 5.00 5 1
Політика / Росія
10.10.2022 895
Еще материалы раздела «Росія»