НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2022 620

На початку тижня східні області України накриють дощі

На Лівобережжі буде хмарно та дощитиме.

Як повідомляє кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич, на початку наступного тижня на Лівобережжі України очікуються дощі. Про це пише Meteoprog.ua.

У понеділок та вівторок у східних регіонах, а також на Сумщині місцями пройдуть сильні дощі, місцями грози. В інших областях опадів не очікується.

Вночі у понеділок температура повітря в західній частині може опуститися до 0 °С, а у північних областях у вівторок очікується місцями навіть до -2 °С. Вдень у перші два дні робочого тижня стовпчики термометрів максимально піднімуться до +17…+18 °С.

За словами синоптика, у середу, 12 жовтня, в Україні опади припиняться. Вночі та вранці місцями можливий туман. Вночі температура повітря очікується близько +3…+8°. На Сумщині місцями стовпчики термометрів опустяться до -2 °С. Вдень температура повітря становитиме +13…+18 °С.

До кінця тижня в Україні продовжиться дія антициклону, тому у більшості областей опадів не очікується.

Оценка материала:

5.00 / 1
На початку тижня східні області України накриють дощі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2022 620
Еще материалы раздела «Суспільство»