НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
10.10.2022 593

Пішохідний міст Кличка - не кримське "позорисько" Путіна: скляна переправа у Києві витримала ракетну атаку окупантів

У Києві пішохідний міст на Володимирській гірці вистояв у ракетній атаці.

843870e5780b9e44f5a1c22e65718bd9_10.10.22

В Києві окупанти поцілили у скляний пішохідний "міст Кличка" поблизу Володимирської гірки. В результаті міст не лише вистояв, але й залишився практично неушкодженим. Пише ТСН. 

Відео та фото вцілілого українського мосту виклали в Мережі.

"Я так розумію, щоб помститися за Керченський міст, росіяни намагалися знищити скляний міст біля арки Дружби народів (символічно, до речі). Але й тут навіть облажалися", - потролив росіян голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

В кадр потрапив  "приліт" по пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз. Споруда не лише витримала удар, але й залишилася  практично неушкодженою.

В Мережі зазначили, що українські мости - це не російське "казна що" на кшталт Керченськогго мосту в Криму, який будували росіяни, і який розсипався після першого ж обстрілу.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 жовтня, росіяни ракетами атакували столицю України. "Прильоти" зафіксували у Шевченківському, Голосіївському, Солом'янському, святошинському та деснянському районах Києва. Загинули 8 людей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пішохідний міст Кличка - не кримське "позорисько" Путіна: скляна переправа у Києві витримала ракетну атаку окупантів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
10.10.2022 593
Еще материалы раздела «Столиця»