<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
10.10.2022 414

Ракетні удари РФ по Україні мають зняти всі питання про озброєння – Чалий

Масовані ракетні удари РФ по столиці та інших українських містах мають зняти будь-які питання партнерів щодо постачання Україні всіх видів озброєнь.

Таку думку висловив у Фейсбуці колишній посол України в США Валерій Чалий.

«Удари по Києву та інших містах України, удари саме по цивільних, мають зняти будь-які питання партнерів щодо постачання всіх видів озброєння (включно з оперативно-тактичними ракетами, танками і літаками). Звісно, і додаткові системи ПРО не завадять», - написав дипломат.

Він додав, що у разі продовження «маневрування» деякими західними політиками частина відповідальності за загиблих в Україні людей ляже на них.

«Тому треба діяти рішучіше зараз! Чекаємо на Рамштайн», - акцентував Чалий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ракетні удари РФ по Україні мають зняти всі питання про озброєння – Чалий 5.00 5 1
Політика / Україна
10.10.2022 414
Еще материалы раздела «Україна»