<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2022 695

Зеленський назвав причину масового ракетного удару по Україні

Російські військові не можуть нічого протиставити захисникам країни на полі бою, а тому вдаються до ракетного терору.

_rbc_ua_98_650x410_11.10.22

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

"Україну неможливо залякати. Тільки більше об'єднати. Україну неможливо зупинити. Тільки ще більше переконати, що терористів треба знешкодити. Вже зараз окупанти не можуть нічого нам протиставити на полі бою, а тому і вдаються до цього терору. Що ж, зробимо поле бою ще більш болючим для ворога. І відновимо все зруйноване", - заявив глава держави.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 10 жовтня, окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Внаслідок обстрілів серйозно постраждала енергетична інфраструктура, у багатьох областях продовжуються відновлювальні роботи.

Крім того, сьогодні вперше за останні місяці ракети випустили і по Києву. Загалом ракетні удари забрали життя 12 українців, також багато поранених.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський назвав причину масового ракетного удару по Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
11.10.2022 695
Еще материалы раздела «Україна»