<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2022 509

"Зробимо поле бою ще боліснішим для ворога"- Зеленський анонсував підтримку партнерів України

Зеленський заявив, що світ консолідується навколо України, і це відчувається.

5488d2368ad9c75f15ebfa11b55b6457_11.10.22

Президент України Володимир Зеленський розповів, що після перемовин із різними світовими Україна зробить "поле бою ще боліснішим для ворога". Пише ТСН. 

Про це він повідомив у своєму вечірньому зверненні, яке записав на місці влучання ракети в Києві.

"Сьогодні я вже говорив з канцлером Німеччини, президентом Франції, еміром Катару, президентом Польщі, премʼєр-міністром Нідерландів, премʼєр-міністром Британії та генеральним секретарем ООН. Провів зустріч із послом США. Заплановані зараз у мене розмови з премʼєр-міністром Канади та президентом Сполучених Штатів. Завтра – премʼєр-міністр Італії. Дякую всім за чітку підтримку!" - зазначив президент.

Зеленський заявив, що світ консолідується навколо України, і це відчувається, бо вже завтра заплановане й екстрене засідання G7, також йде робота над резолюцією для Генеральної Асамблеї ООН щодо засудження Росії за всі її ескалаційні кроки, за терор. "Терор неминуче отримує глобальну відповідь. І відвертість російського терору тільки спонукає всіх до більшої рішучості. Ми робимо все, щоб отримати сучасну ППО. І я дякую партнерам, які вже прискорюють постачання", - каже він.

Президент запевнив, що робиться все можливе, щоб іще більше посилити українській Збройні сили. "І вже зараз окупанти не можуть нічого нам протиставити на полі бою, а тому і вдаються до цього терору. Що ж, зробимо поле бою ще боліснішим для ворога. І відновимо все зруйноване. Будь ласка, допомагайте одне одному! Будь ласка, піклуйтеся про тих, хто залишається на самоті в таких обставинах!" - звертається український президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зробимо поле бою ще боліснішим для ворога"- Зеленський анонсував підтримку партнерів України 5.00 5 2
Політика / Україна
11.10.2022 509
Еще материалы раздела «Україна»