<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
11.10.2022 446

ЗМІ дізналися можливі обіцянки країн G7 Україні щодо посилення обороноздатності

Країни G7 сьогодні мають намір оголосити, що підтримуватимуть Україну стільки, скільки потрібно, незважаючи на недавні кроки Росії щодо ескалації війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Країни "Великої сімки" також заявлять про свою непохитну відданість допомоги Україні у підтримці її суверенітету та територіальної цілісності.

За даними Bloomberg, у спільній заяві буде сказано наступне: "Ми продовжуватимемо надавати фінансову, гуманітарну, військову, дипломатичну та юридичну підтримку і твердо стояти на боці України стільки, скільки потрібно".

Також лідери США, Німеччини, Японії, Франції, Італії, Канади та Великобританії пообіцяють покласти додаткові економічні витрати на Росію та координувати зусилля для задоволення невідкладних потреб України у військовій техніці.

Лідери країн "Великої сімки" скликали спільну зустріч наступного дня після того, як Росія завдала серії ракетних ударів по Києву та низці інших міст України, істотно пошкодивши енергетичну інфраструктуру країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗМІ дізналися можливі обіцянки країн G7 Україні щодо посилення обороноздатності 5.00 5 1
Політика / Світ
11.10.2022 446
Еще материалы раздела «Світ»