<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.10.2022 51007

Синоптик сказала, як довго в Україні затримається бабине літо

Антициклон, який формував погоду в Україні протягом останніх кількох днів, затримається над територією країни ще небагато, тому 12 жовтня очікується сонячна погода без опадів.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко. Пише hvylya.net. 

Як наголосила експерт, дощі у середу припиняться навіть на сході України, де вони спостерігалися з початку цього тижня.

Водночас на західні області, а саме на Закарпаття та Карпати, набігуть хмари, тож є ймовірність невеликих дощів. Невелика ймовірність дощів 12 жовтня збережеться у Чернігівській та Київській областях.

Вдень температура повітря залишатиметься на колишніх позначках, а от ночі вже стануть холоднішими. Так, 12 жовтня вдень очікується до +13+18, а вночі до +3+10 на північному сході буде прохолодніше – вночі від -1 до +4 градусів.

У Києві у середу істотних опадів не передбачається. Максимальна температура повітря сягне завтра +14 градусів.

Діденко додала, що суттєвих змін погоди на найближчий тиждень не передбачається.

Оценка материала:

5.00 / 3
Синоптик сказала, як довго в Україні затримається бабине літо 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
12.10.2022 51007
Еще материалы раздела «Суспільство»