<
НОВИНИ ДНЯ: Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
12.10.2022 484

Перемога Росії у війні в Україні стане поразкою НАТО, - Столтенберг

Перемога Росії у війні проти України стане поразкою для Північноатлантичного альянсу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга.

"Перемога Росії у війні в Україні стане поразкою НАТО", - сказав Столтенберг.

За його словами, цього не можна допустити. Саме тому, Північноатлантичний альянс планує посилити та зберегти підтримку України, аби вона могла продовжувати захищатись та звільняти території від російської окупації.

"Україна набрала обороти та продовжує досягати значних успіхів, у той же час коли Росія все частіше використовує жахаючі невибіркові атаки по цивільному населенню та важливіші об'єкти інфраструктури", - додав генсек.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 жовтня, Україна зазнала однієї з наймасштабніших масованих атак з боку РФ. Під обстрілом опинились Київ, Житомир, Львів. У багатьох областях спрацювала ППО.

Пізніше повідомили, що внаслідок масованого ранкового обстрілу Росія пошкодила у Києві більше 40 житлових будинків. Також пошкоджень зазнали заклади освіти й об’єкти критичної інфраструктури.

Оценка материала:

5.00 / 1
Перемога Росії у війні в Україні стане поразкою НАТО, - Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Світ
12.10.2022 484
Еще материалы раздела «Світ»