<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червнявсі новини дня
Політика
Світ
12.10.2022 460

Знак слабкості. Генсек НАТО відреагував на масовані удари росіян по Україні

Масований обстріл територій України росіянами, який відбувається вже другий день, є ознакою слабкості. Він демонструє нездатність військ РФ зупинити наступ бійців ЗСУ.

gettyimages_1233229602_1_650x410_12.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга під час брифінгу.

"Я вважаю, що вчорашні атаки - це знак слабкості. Росія програє на полі бою, тому що Росія не має змоги зупинити наступ українських сил. Вони можуть реагувати тільки такими ударами по українських містах", - заявив Столтенберг.

За його словами, такі рішення з боку Кремля вказують на те, що у президента РФ Володимира Путіна більше не лишилося альтернатив.

"Вони втратили території, втратили оберти, тому завдають ракетних ударів, які ми бачили вчора і сьогодні", - додав генсек НАТО.

Нагадаємо, 10 жовтня, російські окупанти випустили по Україні 84 крилаті ракети. Внаслідок атак загинули та отримали поранення мирні жителі.

Також 11 жовтня, росіяни продовжили обстрілювати Україну за допомогою ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
Знак слабкості. Генсек НАТО відреагував на масовані удари росіян по Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
12.10.2022 460
Еще материалы раздела «Світ»