НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Європа
12.10.2022 425

ЄС розпочав роботу над дев'ятим пакетом санкцій проти Росії

Європейський союз уже розпочав підготовку дев'ятого пакету санкцій проти Російської Федерації за війну в Україні.

_rossiya_sanktsii_unian_825974__6__3_650x410_12.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter брюссельського кореспондента "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка.

За його словами, робота над санкціями вже ведеться.

"Він може включати конфіскацію російських активів, заборону на продаж власності та інші деталі, які розглядалися в попередніх раундах. Також Білорусь може знову стати мішенню, оскільки її повністю виключили з попереднього пакету", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ЄС розробляє схему передачі російських активів на відновлення України. Для цього зокрема розглядається можливість збільшити повноваження країн-учасниць щодо арешту активів.

Минулого тижня набув чинності восьмий пакет санкцій, який запроваджує нові обмеження на торгівлю, обмеження ціни на російську нафту. Крім того, розширено санкційні списки щодо фізичних та юридичних осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС розпочав роботу над дев'ятим пакетом санкцій проти Росії 5.00 5 1
Політика / Європа
12.10.2022 425
Еще материалы раздела «Європа»