<
НОВИНИ ДНЯ: Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.10.2022 724

В Росії проводять опитування щодо повернення Криму під контроль України

В Росії готують суспільство до інформації про втрату Криму. Тому там почали проводити опитування щодо повернення його під контроль України.

ca27198f064a1b05501d9a64244870f3_12.10.22

В Росії проводять опитування щодо повернення Криму під контроль України. Це сталося після вибуху на Керченському мосту та успіхів ЗСУ на фронті. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

На тлі вибуху на Керченському мосту та успіхів ЗСУ на фронті керівництво РФ вирішило провести термінове опитування ставлення громадян Росії до поразки у битві за півострів. Дані там повинні оприлюднити в середині жовтня.

Одне з основних питань, яке ставлять росіянам: чи готові вони воювати проти України в разі втрати контролю над Кримом.

“Адже в Москві занепокоєні спротивом місцевого підпілля. За попередніми даними місцеве населення Криму не задоволене оголошеною мобілізацією і не готове воювати. Наразі невідомо, чи використають росіяни результати дослідження публічно. Але якщо це станеться, то ключовою тезою такої публікації буде те, “що рускій народ готовий боротися за Крим”, - розповіли у Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, що Путін боїться військового перевороту, тому перевів "Росгвардію" у найвищий ступінь готовності.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії проводять опитування щодо повернення Криму під контроль України 5.00 5 1
Політика / Україна
12.10.2022 724
Еще материалы раздела «Україна»