<
НОВИНИ ДНЯ: Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицювсі новини дня
Політика
Росія
12.10.2022 666

У Росії продовжуються бунти мобілізованих: у Генштабі розкрили деталі

Мобілізовані росіяни продовжують бунти та відмовлятися виконувати накази свого командування на тлі поганих умов на полігонах.

_viyskoviy_soldat_mobilizatsiya_srochnik_gettyimages_1127_12.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ у Facebook.

За даними українського військового командування, мобілізація в РФ не допомагає російським військовим здолати опір бійців ЗСУ. При цьому мобілізовані росіяни незадоволені умовами їх утримання.

"На одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежного харчування та відсутності нормальних умов для проживання, більше ста мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму", - зазначають у Генштабі.

Нагадаємо, 21 вересня президент РФ Володимир Путін у своєму зверненні до росіян заявив про початок "часткової мобілізації" у його країні.

Вже через кілька днів українські військові почали брати в полон перших призовників.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії продовжуються бунти мобілізованих: у Генштабі розкрили деталі 5.00 5 1
Політика / Росія
12.10.2022 666
Еще материалы раздела «Росія»