НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
12.10.2022 410

Оформлення довідки переселенця через «Дію» призупинено

Через технічні роботи з оновлення сервісу оформлення довідки внутрішньо переміщеної особи в застосунку «Дія» тимчасово недоступне.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

«Проводимо технічне оновлення послуги для ВПО в «Дії». Тимчасово недоступне оформлення довідки для нових користувачів», - ідеться в повідомленні.

У Мінцифри зазначають, що роботи ведуться спільно Міністерством соціальної політики, аби забезпечити швидку та безперебійну роботу послуги в застосунку.

Очікується, що після доопрацювання отримати довідку ВПО й виплати можна буде впродовж декількох днів.

Наразі отримати послугу можна офлайн або почекати, коли вона знову працюватиме в Дії. В українців, які вже отримали довідку переселенця, документ буде відображатися в застосунку без змін.

Наголошується, що відновити послугу з надання довідки ВПО в Дії планується до кінця тижня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оформлення довідки переселенця через «Дію» призупинено 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
12.10.2022 410
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»