<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2022 2198

Потепління затримається, – народний синоптик потішив українців прогнозом погоди

Бабине літо ще затримається в Україні. Температура повітря потішить українців +18...+24 градусами. Отож в країні пануватиме тепла й суха погода.

rpd4g19928g88ok4ow4sk0848wssow_13.10.22

Джерело: Станіслав Щедрін

В Україну повертається потепління

Циклон та атмосферні фронти покинули територію України. Тому дощі припиняться.

Знов прийде тепла осінь, навіть на 3 – 4 градуси тепліша, аніж декілька днів тому. Стовпчики термометрів в усіх областях піднімуться до +18...+24 градусів,
– розповів народний синоптик Станіслав Щедрін.

Він запевнив, що така тепла погода затримається в Україні до 20 – 25 жовтня. Однак місцями можуть бути дрібні й короткочасні дощі.

За даними ресурсу Gismeteo, на Заході України тепла погода пануватиме до 26 жовтня. Температура повітря прогріється до +19...+21 градусів. Небо буде сонячним. На Півдні обіцяють ще теплішу погоду. 22 жовтня стовпчики термометрів підіймуться до +24 градусів.

Суттєвого тепла не відчують мешканці північних областей. У Чернігові максимально повітря прогріється до +16 градусів. В середньому температура коливатиметься у межах +13...+15 градусів.

На початку листопада в Україні сильно похолодає

У перші дні листопада в Україну завітає зимова погода. На Заході прогнозують весь тиждень снігу та снігу з дощем. Температура повітря різко опуститься нижче 0 градусів. У ночі на 9 листопада стовпчики термометрів у Львові покажуть -9 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Потепління затримається, – народний синоптик потішив українців прогнозом погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2022 2198
Еще материалы раздела «Суспільство»