<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Світ
13.10.2022 481

Розвідка про масовані удари по Україні: навіть в Росії їх вважають безглуздими

Частина військових Росії, ймовірно, визнає, що масові ракетні удари по Україні безглузді. Проте РФ може продовжити ракетний терор.

_sanktsii_unian_825974_11_650x410_13.10.22

Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов у коментарі для матеріалу РБК-Україна "Кремлівський глухий кут. Як Росія "змінює тактику" у війні і що говорять на Заході".

"У самій Росії багато військових вважають абсолютно безглуздими масовані ракетні удари, тому що це просто марна трата тих самих запасів ракетних озброєнь з високою точністю. Нагадаємо, що понад 60% було нашою ППО знищено", - заявив Юсов.

За його словами, Росія у своїх конвульсіях, можливо, повторюватиме масові ракетні атаки та вигадуватиме нові теракти, оскільки мобілізованих та "заліза" у неї достатньо.

Юсов наголосив, що стратегічно Кремль давно програв. Західні країни сформували коаліцію проти РФ та підтримують Україну.

"Ми зараз бачимо в живому режимі, наскільки посилюється згуртування навколо України та мобілізація самого українського суспільства та нашої коаліції - це реакція США, Британії, Німеччини, Франції. Всього цивілізованого світу. І будь-які розмови Росії щодо визнання статусу окупованих територій виглядають шалено і безглуздо. Усі бачать, що ми маємо справу з терористами та маніяками", - зазначив Юсов.

Нагадаємо, що сьогодні у Брюсселі проходить чергова зустріч з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Генсек НАТО на відкритті заявив, що пріоритетом військової допомоги Україні стане посилення ППО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка про масовані удари по Україні: навіть в Росії їх вважають безглуздими 5.00 5 1
Політика / Світ
13.10.2022 481
Еще материалы раздела «Світ»