<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2022 449

Наразі повноцінно працюють 142 сервісні центри МВС – Монастирський

В Україні наразі повноцінно працюють 142 сервісні центри Міністерства внутрішніх справ із 161, які працювали у нашій державі до 24 лютого цього року.

630_360_1589543915-747_13.10.22

Про це у ефірі телемарафону поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

«Фактично ми наразі говоримо про те, що повноцінно у нас працюють 142 сервісні центри. Це - з 161, які працювали до 24 лютого. Тобто, лише деякі з них поки що не працюють, але я сподіваюся, що це – поки що», - поінформував Монастирський.

За його словами, у середу виникли перебої з доступом до Національної автоматизованої інформаційної системи, через що надання послуг у сервісних центрах МВС було призупинено, але упродовж двох годин цей доступ був відновлений.

Окремо міністр заявив, що наразі і сервісні центри, і міграційна служба працюють за простим принципом - якщо є повітряна тривога, то всі люди мають спускатися в укриття, а як тільки припиняється сигнал повітряної тривоги – то фактично надання послуг поновлюється.

«Тому саме за таким принципом ми вже працюємо не один місяць. І нам вдалося, до речі, фактично відновити роботу і сервісних центрів, і міграційної служби буквально через два тижні після початку цієї масштабної агресії (рф - ред.) з 24 лютого», - уточнив він.

Глава МВС зазначив, що він пишається роботою наших повітряних сил, які фактично збивають більш ніж половину того, що наразі залітає від росіян на територію України – чи то ракети, чи то дрони.

«І звичайно, ми розуміємо, що метою цього енергетичного тероризму є повернення нас з вами у 19-те століття – без світла, зв’язку, тепла. Такі акції тимчасово досягають результату, але фактично ми виправляємо ці наслідки буквально упродовж годин – а деколи хвилин. І я слідкую за цим постійно», - заявив міністр.

Як повідомлялося, 12 жовтня у Головному сервісному центрі МВС заявили, що у зв'язку із перебоями електропостачання не працює Національна автоматизована інформаційна система. Своєю чергою, через це надання послуг у сервісних центрах МВС призупинено.

Після цього у Міністерстві внутрішніх справ заявили, що сервісні центри МВС не припиняли свою роботу, а їхні працівники оперативно налагоджують систему баз даних, щоб люди могли отримувати держпослуги.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наразі повноцінно працюють 142 сервісні центри МВС – Монастирський 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2022 449
Еще материалы раздела «Суспільство»