<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Світ
14.10.2022 1911

Війною в Україні керував Путін: експерт пояснив, навіщо в Росії призначили Суровікіна

Вперше від 24 лютого в Росії призначили керівника так званої “спеціальної військової операції”. До цього моменту війною, яку розв'язала РФ проти України, керував сам Путін.

0a60f673cbf003de8232fd30a34e95f3_14.10.22

В Росії вирішили призначити керівника так званої “СВО”, оскільки Путін із нею не впорався. Пише ТСН. 

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.

“Вперше за весь час військової компанії від 24 лютого офіційно оголошений керівник “спеціальної військової операції”. До цього ми ніяк не могли зрозуміли, хто ж керує. А керував Путін. Чому? Тому що “операція йшла за планом”. Тобто коли операція мала переможний характер: було захоплення земель і хоч повільне, але наближення перемоги, всі ниточки вели до Путіна. Лавровий вінок переможця мав одягнути собі на голову Путін. А от зараз, я так думаю, у Кремлі почали розуміти, що реальна війна програна”, - наголосив Олег Жданов.

Також він додав, що в російському Генштабі вже відкрито говорять, що російська армія наразі втратила наступальну здатність, а днями може втратити і оборонну.

“Тому і назвали того, хто керує “спеціальною військовою операцією”. І якщо вона провалиться, а все йде саме до цього, то “Путін тут ні до чого. Генерал Суровікін не впорався, треба позбавляти звання”, - підкреслив військовий експерт.

Нагадаємо, що у Кремлі відчайдушно шукають переговорів з Україною, адже ті проблеми, які виникли в РФ, "десь у лютому зламають їм хребет у нуль".

Оценка материала:

5.00 / 4
Війною в Україні керував Путін: експерт пояснив, навіщо в Росії призначили Суровікіна 5.00 5 4
Політика / Світ
14.10.2022 1911
Еще материалы раздела «Світ»