НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Світ
14.10.2022 428

Новий командувач "спецоперації" РФ - лише виконавець: експерт назвав, хто насправді стоїть за ракетним терором

Російська війська влаштували масовану ракетно-бомбову атаку по місту Алеппо, коли зрозуміли, що вони зазнають поразки.

86d53061eaf53e4a35ff6d6e79cc3fda_14.10.22

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що новий головнокомандувач російських військ генерал Сергій Суровікін - лише виконавець масованих ракетних атак по містах України, а організатором є очільник Кремля Володимир Путін. Пише ТСН. 

Таку думку військовий експерт висловив в ефірі спільного телемарафону.

За його словами, головна мета ракетного терору – це викликати панічні настрої в українців, але цього не відбувається.

"Росія зазнає поразок на всіх фронтах. Російські війська змушені відступати, українські війська наступають і звільняють від окупантів раніше захоплені території, тому вони застосовують тактику війни з цивільною інфраструктурою", - зазначив експерт.

Він також пригадав, що Суровікін командував російською армію в Сирії. І коли окупанти зазнавали поразок і не могли виконати поставлених завдань, то російський генерал влаштував масовану ракетно-бомбову атаку по місту Алеппо.

Чому Путін масовано обстрілює Україну

Є декілька версій, чому російський президент-терорист обстрілює ракетами та дронами українські міста. У Східному угрупованні ЗСУ вважають, що ракетні удари Росії по цивільній інфраструктурі України – прояв безсилої люті через поразки на фронті, зокрема, на східному напрямку.

На думку посла Польщі в Україні Бартоша Ціхоцького, масованими ракетними обстрілами по Україні Путін почав нову фазу війни, щоб знищити державу, поставити її на коліна та взяти під свій контроль владу.

Аналітик Олексій Їжак гадає, що масовані ракетні удари по Україні – особиста помста Путіна за вибух на Кримському мосту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий командувач "спецоперації" РФ - лише виконавець: експерт назвав, хто насправді стоїть за ракетним терором 5.00 5 1
Політика / Світ
14.10.2022 428
Еще материалы раздела «Світ»