<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосібвсі новини дня
Політика
Україна
14.10.2022 414

Немає ризику, що постачання Україні закінчиться раніше, ніж вичерпаються запаси РФ, - Британія

Міністр оборони Британії Бен Воллес не бачить ризиків у тому, що західні постачання зброї в Україну можуть закінчитися раніше, ніж вичерпаються запаси Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Міністр зазначив, що західні країни мають можливість створювати нові ланцюги поставок, а Росія - ні, оскільки вона ізольована майже від усього світу.

"Ризику немає, тому що на відміну від Росії, яка вже ізолювала себе, і ми бачили це вчора на голосуванні в ООН, їм потрібний ланцюг поставок. Більша частина ланцюгів поставок знаходилася не в Росії. Вони доставлялися з усього світу, в тому числі з Європи, зокрема, дійсно, навіть з України. Частина їхнього ланцюга поставок була в Україні", - сказав він.

Нагадаємо, вчора відбулася чергова зустріч союзників України у так званому форматі "Рамштайн". На ній обговорювалися питання, пов'язані із посиленням системи протиповітряної оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
Немає ризику, що постачання Україні закінчиться раніше, ніж вичерпаються запаси РФ, - Британія 5.00 5 1
Політика / Україна
14.10.2022 414
Еще материалы раздела «Україна»