<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Світ
14.10.2022 396

У США хочуть збільшити виробництво комплексів Stinger та Javelin, які постачають Україні

США має намір збільшити виробництво реактивних систем залпового вогню, а також комплексів Stinger та Javelin, які постачають Україні.

1___5656_650x410_14.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на помічника держсекретаря США з закупок Дугласа Буша в інтерв'ю Defense News.

Він нагадав, що Пентагон вже збільшив бюджет військових закупок на 1,2 млрд доларів, щоб поповнити власні арсенали.

За його словами, США особливо необхідно збільшити виробництво протитанкових ракетних комплексів Javelin, щоб поповнити відправлені в Україну запаси.

"Якщо подивитися на Javelin, Stinger (переносний зенітний ракетний комплекс), керовані реактивні системи залпового вогню та 155-мм артилерійські системи, то саме цьому ми приділяємо основну увагу в плані збільшення обсягів виробництва, в деяких випадках удвічі чи втричі протягом наступного року", - заявив Буш.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що США збираються закупити близько 1800 систем Javelin, частину з яких передадуть Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У США хочуть збільшити виробництво комплексів Stinger та Javelin, які постачають Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
14.10.2022 396
Еще материалы раздела «Світ»