<
НОВИНИ ДНЯ: День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць рокувсі новини дня
Політика
Україна
14.10.2022 526

"Багато хто вже загинув": Арестович назвав кількість мобілізованих росіян в Україні

Російській владі вдалося назбирати близько 10 тисяч мобілізованих, приблизно таке ж число вже на фронті в Україні.

_arestovich_foto_24tv_ua_12_1300x820_1_650x410_14.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін Live".

Відомо про мобілізовані на Херсонському та Сватівському напрямах.

"Взагалі, всього мобілізованих близько 10 тисяч... Приблизно стільки їх уже на території України. Можливо, навіть більше, тому що їх щодня прибуває у великій кількості. Ми їх точно бачимо на Херсонському та Сватівському напрямках", - сказав Арестович.

За його словами, ними переважно окупанти заповнюють дефіцит живої сили.

"Багато хто з них уже загинув, йдеться про десятки, і до Росії прийшли перші труни з мобілізованими. Щонайменше 20 мобілізованих вже в полоні", - розповів Арестович.

Нагадаємо, раніше в Генштабі розповіли, що непідготовлених мобілізованих кидають на Бахмутський та Авдіївський напрямки.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Багато хто вже загинув": Арестович назвав кількість мобілізованих росіян в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
14.10.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»