<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
14.10.2022 867

Наступ РФ на Бахмут просувається дуже повільно – британська розвідка

Російська федерація не має успіху в наступальній операції у районі Бахмута Донецької області, її просування є дуже повільним.

Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Твіттері.

«За останні три дні проросійські сили здійснили тактичне просування до міста Бахмут Донецької області. Підрозділи 2-го армійського корпусу, проросійського ополчення Луганської області, ймовірно, просунулися до сіл Опитне та Іванград на південь від міста», - заявили у відомстві.

При цьому у британському Міноборони зазначили, що незважаючи певні локальні успіхи у наступі на Бахмут, з початку липня регулярними російськими або сепаратистськими силами було захоплено всього декілька населених пунктів, «якщо вони взагалі були».

У відомстві також додали, що Росія, ймовірно, розглядає захоплення Бахмута як попередню операцію до наступу на район Краматорська та Слов’янська, які є найбільшими населеними пунктами Донецької області, що контролюються Україною.

«Росія продовжує проводити наступальні операції в центральному Донбасі і дуже повільно просувається вперед. Однак її загальний оперативний план підривається тиском України на її північний і південний фланги, а також гострою нестачею боєприпасів і живої сили», - констатували у Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступ РФ на Бахмут просувається дуже повільно – британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
14.10.2022 867
Еще материалы раздела «Україна»