<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.10.2022 414

З понеділка у Києві заклади освіти працюватимуть у змішаному форматі

З понеділка, 17 жовтня, заклади освіти у столиці працюватимуть у змішаному форматі - і онлайн, і офлайн.

Про це інформує КМДА у Телеграмі.

«Заклади освіти Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі: доступні будуть і онлайн, і офлайн форми навчання. Це стосується закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ті, хто ходив раніше у школи, садочки або інші заклади освіти, зможуть, за бажанням, відновити офлайн навчання. Проте ті, хто не може, або не бажає з якихось причин наступний тиждень ходити до закладу освіти, можуть навчатися дистанційно.

«Заклади освіти працюватимуть офлайн, а от чи відправляти туди дітей, чи залишити їх вдома на дистанційці – вирішуватимуть батьки», - наголошують в КМДА.

Оценка материала:

5.00 / 1
З понеділка у Києві заклади освіти працюватимуть у змішаному форматі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.10.2022 414
Еще материалы раздела «Суспільство»