<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала датувсі новини дня
Політика
Світ
15.10.2022 1241

Путін спробував виправдати мобілізацію в РФ і назвав терміни її завершення

Президент РФ Володимир Путін заявив, що часткова мобілізація в Росії має завершитись протягом двох тижнів.

_gettyimages_1242966485_650x410_15.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

"Вже 222 тисячі чоловіків мобілізовано з 300 тисяч. Думаю, що протягом приблизно двох тижнів всі мобілізаційні заходи будуть завершені", - заявив Путін.

За словами російського диктатора, що на війні в Україні не вистачає одних контрактників ЗС РФ. Саме тому, було потрібно проведення мобілізації в Росії.

"Тримати лінію оборони у тисячу сто кілометрів виключно військами сформованими з контрактників майже неможливо", - сказав Путін.

Речник президента РФ Дмитро Пєсков окремо заявив, що "слова Путіна про терміни мобілізації означають, що через 2 тижні вона завершиться".

Нагадаємо, що 21 вересня Путін оголосив часткову мобілізацію в Росії.

Пізніше стало відомо, що мобілізовані росіяни продовжують бунти та відмовлятися виконувати накази свого командування на тлі поганих умов на полігонах.

Вже через кілька днів українські військові почали брати в полон перших призовників.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін спробував виправдати мобілізацію в РФ і назвав терміни її завершення 5.00 5 1
Політика / Світ
15.10.2022 1241
Еще материалы раздела «Світ»