<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
15.10.2022 381

Байден підписав указ про новий пакет допомоги Україні на $725 млн

Президент США Джо Байден підписав указ про надання нового пакету військової допомоги для України на суму 725 млн доларів.

Про це повідомляється на сайті Білого дому.

Так, Байден уповноважив держсекретаря Ентоні Блінкена виділити 725 мільйонів доларів на підтримку Збройних сил України.

Зазначається, що кошти підуть, зокрема, на предмети оборонного призначення та послуги Міноборони. Крім того, гроші направлять на військову освіту та підготовку для українських захисників.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що новий пакет допомоги США розробили для посилення можливостей Сил оборони України відбивати контрнаступи росіян і деокуповувати захоплені території. Зазначалося, що до нього включать боєприпаси і бронемашини Humvee.

Днями в Україну прибули чергові HIMARS. Також наша держава отримає 4,5 млрд доларів бюджетної підтримки від США.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден підписав указ про новий пакет допомоги Україні на $725 млн 5.00 5 1
Політика / Україна
15.10.2022 381
Еще материалы раздела «Україна»