<
НОВИНИ ДНЯ: Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Завершальна фаза війни може затягнутися: Мусієнко спрогнозував перебіг подій на фронті   Чизкейк "Пташине молоко": рецепт покращеного десерту з дитинства  Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Коли завершиться війна в Україні: експерт назвав доленосний місяць  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозивавсі новини дня
15.10.2022 603

Росія може "вбити" супутниковий зв'язок Starlink в Україні, - Маск

Засновник SpaceX Ілон Маск заявив, що Росія може "вбити" єдину систему зв'язку Starlink, що працює на українському фронті.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Маска у Twitter.

"Велика різниця між зв'язком світу і зв'язком фронту. Starlink - єдина система зв'язку, яка все ще працює на фронті - решта мертві. Росія активно намагається вбити Starlink. Для захисту SpaceX направила величезні ресурси на оборону. Але навіть у цьому випадку Starlink все ще може померти", - написав Маск.

Також Маск поскаржився, що супутниковий зв'язок Starlink в Україні коштує компанії 20 млн доларів за один місяць.

"Крім терміналів нам доводиться створювати, запускати, обслуговувати та поповнювати супутники та наземні станції, а також платити операторам зв'язку за доступ в Інтернет через шлюзи. Нам також доводилося захищатися від кібератак та глушіння, які стають дедалі складнішими", - зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія може "вбити" супутниковий зв'язок Starlink в Україні, - Маск 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
15.10.2022 603
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»