<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Росія
15.10.2022 421

Росія підготувала репресії проти "невдоволених" військових оглядачів, - ISW

Російські військові оглядачі звинувачують високопосадовців Росії у підготовці репресій проти них. Усе через їх критику під час війни.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Інституту вивчення війни.

Інститут дослідження війни, аналізуючи риторику російських воєнкорів, які висвітлюють війну Росії проти України, дійшов висновку про те, що Кремль ймовірно готує покарання для оглядачів.

Один з російських оглядачів звинуватив "окремих генералів і воєначальників", у тому, що вони розробляють список людей, яких Міністерство оборони Росії планує притягнути до відповідальності за "дискредитацію" діяльності міністерства та так званої "спецоперації".

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія підготувала репресії проти "невдоволених" військових оглядачів, - ISW 5.00 5 1
Політика / Росія
15.10.2022 421
Еще материалы раздела «Росія»