НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.10.2022 477

НБУ анонсував початок роботи місії МВФ в Україні

У Вашингтоні продовжується підготовча робота з представниками місії МВФ. Делегація Національного банку зустрілася членами місії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу НБУ.

"Приділили увагу порядку денному спільної роботи у Відні, що відбудеться вже наступного тижня", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, також обговорили "макроекономічні тенденції, ситуацію на внутрішніх фінансових ринках, трансмісію зміни облікової ставки в дохідності ринкових інструментів та розвиток боргових залучень уряду на внутрішньому ринку".

Від Національного банку участь у Щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Світового банку беруть заступники голови Сергій Ніколайчук і Юрій Гелетій та начальник Управління європейської інтеграції та міжнародних програм Володимир Кучин.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ анонсував початок роботи місії МВФ в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
15.10.2022 477
Еще материалы раздела «Економіка»